Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/travelmark/public_html/inc/init.inc.php on line 17 De ce să alegi Travel Mark
+373 22 27-84-05 | +373 67 27-84-05

De ce să alegi Travel MarkDe ce sa alegi Travel Mark ...

Pentru că profesionalismul, ofertele şi preţurile noastre depăşesc aşteptările oricărui client.

 

Suntem o apariţie relativ nouă pe piaţa din Republica Moldova, de aceea ne-am propus un singur lucru: să-i cucerim pe toţi care aud numele companiei noastre. Travel Mark a apărut ca manifestare a spiritului de aventură care ne-a încorsetat în timpul propriilor noastre călătorii. Punctul forte al agenţiei noastre sunt prețurile competitive , iar acest lucru ni-l permitem pentru că avem şi propriile servicii de transport.

 

Pentru distanţele mici, vă punem la dispoziţie autocare confortabile cu cele mai creative servicii incluse în preţul biletului de călătorie. Ne referim, aici, la prânz în restaurant, croissante şi băuturi fierbinţi direct în autocar, wi-fi, taxi gratuit în Chişinău şi transport organizat din Cahul spre Chişinău şi multe alte comodităţi.

 

Cât despre pachetele turistice, brandul nostru nu este unul pretenţios. Produsele pe care le oferim sunt făcute pentru toată lumea, iar raportul dintre preţ şi calitatea serviciilor este excelent, indiferent de produsul ales. Partenerii noştri sunt companii gigante din Europa, veterani în industria hotelieră, care ştiu să asigure calitate şi siguranţă fiecărui client. Şi pentru că avem mulţi parteneri, ne permitem luxul de a “pescui” anul împrejur cele mai fierbinţi oferte de la ei, astfel încât catalogul ofertelor noastre să fie atractiv de la prima până la ultima pagină. Vrem să facem turismul din ce în ce mai accesibil şi să le oferim tuturor posibilitatea de a călători.

 

Ştim turism, deaceea toţi cei care ne aleg au parte de asistenţă turistică completă. Tot timpul le oferim clienţilor tot ceea ce le promitem, iar de multe ori şi ceva în plus (bonusuri, reduceri).

 

Pentru ca să fiţi la curent cu ofertele noastre speciale, perioada reducerilor şi restul surprizelor pe care le pregătim, abonaţi-vă la newsletter-ul Travel Mark, iar de restul ne ocupăm noi!

 

Travel Mark vă pune în valiză cea mai bună dispoziţie de călătorie!

 

Travel Mark