+373 22 27-84-05 | +373 67 27-84-05

Danubius Health Spa Resort Sovata

Danubius Health Spa Resort Sovata

România, Sovata

Cazare 5 nopti 03.01-08.01 / Masa - Demipensiune (Mic dejun Cina) – Bufet Suedez / Acces gratuit la Centrul SPA / Piscine cu apa sarata si dulce, Saune, Jakuzzi

Hotelul Sovata este situat în inima Transilvaniei, la numai 200 m de lacul heliotermic cu apă sărată Ursu. Oaspeții au la dispoziție acces Wi-Fi gratuit şi un mic dejun tip bufet.

Camerele luminoase cu baie privată includ toate TV prin satelit, un minibar și un balcon. Unele camere au aer condiționat. Sunt disponibile de asemenea camere de nefumători, anti-alergice şi accesibile cu scaunul cu rotile.

Oaspeții cazați la Danubius Health Spa Resort Sovata pot beneficia de zona spa, care oferă o piscină, o piscină cu apă sărată, o saună, o baie de aburi, un bazin tip aventură, o cameră de relaxare, o sală de fitness și halate de baie gratuite. În lunile iulie și august, proprietatea asigură un bilet gratuit la Lacul Ursu.

Apa Lacului Ursu, singurul lac heliotermic de pe continent, atinge o temperatură de până la 50 de grade Celsius grație energiei solare absorbite prin straturile superioare de apă dulce. Lacul mai este numit şi Marea Moartă a Transilvaniei, datorită concentraţiei sale ridicate de săruri dizolvate.

Facilități Hotel
Cemere pentru nefumători
Lobby Bar
Sală de fitnes
Restaurant
Magazine
Parcare
Facilități pentru persoane cu mobilitate redusă
Piscină interioară
Sală de conferințe
Wi-Fi gratuit
SPA si Centru de Welness
Facilități camere
Uscător de păr
Мini bar
Telefon
Safeu
Încălzire centralizată
Papuci de cameră
Balcon
Halate
TV
Grup sanitar cu cadă
Prosoape
Facilități pentru copii
Topogane de apă pentru copii
Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra

+373 22 27-84-05

+373 67 27-84-05

+373 69 46-09-38

info@travelmark.md