+373 22 27-84-05 | +373 67 27-84-05

Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos)

Balvanyos Resort (Grand Hotel Balvanyos)

România,

CAZARE: 4 NOPȚI (LOC ÎN CAMERĂ DUBLĂ STANDARD) CU MIC DEJUN ACCES NELIMITAT LA CIRCUITUL TERMAL DIN GRAND SANTERRA SPA (PISCINE, SAUNE, BAIE CU ABURI, SALINĂ)

Grand Hotel Balvanyos se află într-o zonă liniștită, înconjurată de păduri, între Băile Tușnad și Târgu Secuiesc, la mai puțin de 10 km de lacul Sfânta Ana. Accesul la spa este gratuit.

Toate camerele elegante sunt mobilate în stil modern şi au vedere panoramică la Masivul Ciomatu. Unităţile spaţioase de la Grand Hotel Balvanyos sunt dotate cu minibar, aer condiţionat, TV cu ecran plat şi internet prin cablu gratuit. În zonele publice este disponibil acces gratuit la internet WiFi.

Amplasat printre izvoarele naturale și brazii seculari, centrul spa Grand Santerra se întinde pe mai mult de 2000 de metri pătrați și are 7 piscine, 3 saune, o baie de aburi și o cameră de sare. Sala de fitness modernă este punctul de pornire și de sfârșit al unei piste de alergare de 1,7 km. Serviciile de masaj şi terapiile sunt disponibile la un cost suplimentar, iar oaspeţii se pot bucura de gustări sănătoase la Spa Café.

Restaurantul hotelului Grand Balvanyos oferă specialităţi tipic româneşti şi regionale. Oaspeţii pot comanda meniuri pentru diete speciale şi prânzuri la pachet. Cafeneaua elegantă serveşte cafea aromată, ceai şi o gamă largă de băuturi.

Proprietatea oferă un serviciu de închiriere de biciclete, iar regiunea este populară printre iubitorii de drumeţii. Peştera Puturoasă se află la 15 minute de mers pe jos. Gara din Băile Tuşnad este la 16 km. 

Facilități Hotel
Wi-Fi gratuit
Lobby Bar
Restaurant
SPA si Centru de Welness
Parcare
Sală de fitnes
Piscină interioară
Piscină exterioară
Facilități camere
Uscător de păr
Papuci de cameră
Halate
Prosoape
Мini bar
Telefon
Încălzire centralizată
Grup sanitar cu duș
Grup sanitar cu cadă
Bucătărie/Chicinetă
TV
Ai nevoie de asistenta?

Suntem la dispozitia dumneavoastra

+373 22 27-84-05

+373 67 27-84-05

+373 69 46-09-38

info@travelmark.md