Deprecated: __autoload() is deprecated, use spl_autoload_register() instead in /home/travelmark/public_html/inc/init.inc.php on line 17 Cum arată cel mai scump hotel din lume, unde o cameră a costat peste 7 milioane de dolari
+373 22 27-84-05 | +373 67 27-84-05

Cum arată cel mai scump hotel din lume, unde o cameră a costat peste 7 milioane de dolariCum arată cel mai scump hotel din lume, unde o cameră a costat peste 7 milioane de dolari

„Cel mai luxos hotel construit vreodată” sau hotelul „The 13” va fi deschis în această vară în Macau.

Ca şi dotări de lux, fiecare camera va avea băi romane placate cu marmură şi fiecare client va avea parte de transport gratuit cu o limuzină Rolls- Royce Phantom.

hotel macau (3)

De asemenea, hotelul a venit cu un preţ piperat pentru dezvoltatori, aşa că amenajarea fiecărei camera a costat peste 7 milioane de dolari. Proiectul total al hotelului a costat în jur de 1,4 miliarde de dolari.

hotel macau (4)

În total, hotelul va avea 200 de apartamente cu o suprafaţă de 185 de metri pătraţi şi 31 de apartamente clasa lux cu o suprafaţă de 2700 de metri pătraţi.

hotel macau (2)

Fiecare apartament are un dormitor regal, o baie cu vitralii, o baie în stil roman şi un serviciu non stop de majordomi cu diplome eliberate de Academia Internaţională Butler din Anglia.

hotel macau (1)