+373 22 27-84-05 | +373 67 27-84-05

Cât costă o vacanţă la munte în Sinaia în 2016Cât costă o vacanţă la munte în Sinaia în 2016

Staţiunea Sinaia este recunoscută drept "Perla regalităţii" din ţara noastră şi nu este de mirare. Frumoasa staţiune de pe Valea Prahovei nu este numai o destinaţie de vacanţă pe timp de iarnă, ci şi o destinaţie cu valoare istorică şi culturală, perfectă pentru vacanţe în orice anotimp.

Cum ajungi în Sinaia

Staţiunea-oraş Sinaia se află în judeţul Prahova, într-o regiune montană recunoscută pentru numeroasele staţiuni frumoase, pentru frumuseţile naturale şi monumentele sale istorice. Este aşadar un loc în care fiecare va descoperi o atracţie de vacanţă deosebită, aşa că hai să vedem cum poţi ajunge la Sinaia:

  • Cu maşina:
    • 481 km din Chișinău: aprox. 50 eur;

* preţ calculat la consum mediu 7,5l / 100 km.

Sinaia

Cazare în Sinaia

Hoteluri ieftine în Sinaia:

* Tarifele sunt exprimate pentru o noapte de cazare (1 februarie).

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Sinaia aici

Vacanţă la schi în Sinaia

Staţiunea Sinaia este renumită pentru atracţiile sale istorice. Castelul Peleş şi Castelul Pelişor sunt primele obiective turistice spre care trebuie să te îndrepţi, dacă nu le-ai văzut deja. Mai poţi vizita şi mănăstirea şi cazinoul din staţiune, gara şi aşa mai departe, pentru că la tot pasul te întâmpină monumete deosebite ale regalităţii. 

Însă pentru că te pregăteşti pentru o vacanţă de iarnă la Sinaia, trebuie să ştii că aici se găsesc şi pârtii excelente pentru iubitorii sporturilor de iarnă cu ceva experienţă. Pârtiile principale sunt Valea Dorului, Valea Soarelui şi Carp, primele două fiind cu grad de dificultate mediu şi o lungime de 900 m fiecare, iar cea din urmă cu grad de dificultate ridicat şi o lungime de 2500 m.

Pentru cei şi mai aventuroşi există şi trasee de schi de la mare înălţime, cum ar fi Scândurar, Drum de VarăTuristica şi Drum Vechi, cu grade de dificultate medii şi uşoare şi lungimi impresionante, de la 455 m până la 4000 m.

Sinaia